-

Gözden kaçırmayın

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst Maçı DeğerlendirdiBeşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst Maçı Değerlendirdi

Fenerbahçe, Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Jose Mourinho açıklamalarda bulundu. Mourinho, Fenerbahçe'nin çocuklar için başlattığı harika bir kampanyadan bahsederek, "Bu ülkede çocuklar için bir şeyler yapmak istiyorum. Ben de bu kampanyaya bağlı olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Mourinho ayrıca maç hakkında değerlendirmelerde bulunarak takımının sahada gösterdiği performanstan ve oyuncuların uyumundan memnun olduğunu dile getirdi. Teknik direktör, "Oyuncularımın sahadaki mücadelesi ve disiplininden çok memnunum. İyi bir oyun sergiledik ve galibiyeti hak ettik" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin çocuklar için yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi hakkında da olumlu görüşlerini paylaşan Mourinho, kulübün bu tür projelere olan bağlılığının kendisini gururlandırdığını ifade etti.

Basın toplantısında ayrıca Fenerbahçe'nin teknik ve taktiksel detaylarına da değinen Mourinho, takımın geleceğe dönük planları ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Fenerbahçe Spor Kulübü