-

Gözden kaçırmayın

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst Maçı DeğerlendirdiBeşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst Maçı Değerlendirdi

Çaykur Rizespor, taraftarlarının beklediği transfer haberiyle ilgili sessizliğini bozdu. Uzun süredir yeni transfer haberini bekleyen taraftarlar, sosyal medya üzerinden kulüp yönetimine çeşitli mesajlar göndermişti. Yönetimden beklenen açıklama bugün geldi. Çaykur Rizespor resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Biz de üzülüyorduk ama profesyonel olduğumuz için belli etmiyorduk" ifadeleri kullanıldı.

Yeni transferin ismi ise merakla beklenirken, kulüp yönetimi tarafından detaylı bilgilendirme yapılması bekleniyor. Transferin bitiş tarihiyle ilgili net bir bilgi verilmezken, sürecin tamamlanmak üzere olduğu belirtildi. Taraftarlar ise bu açıklamaya büyük ilgi gösterdi ve heyecanla resmi duyuruyu beklemeye başladı.

Bu önemli gelişmenin ayrıntıları ve yeni transferin kim olduğu ise önümüzdeki günlerde kulübün resmi kanalları aracılığıyla paylaşılacak.