-

Gözden kaçırmayın

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 646. Bölümü Yakında!Zuhal Topal'la Yemekteyiz 646. Bölümü Yakında!

Ağustos Ayı'nda Kova burcunda gerçekleşecek olan Uranüs karesi ve Merkür kavuşumlu bir Dolunay deneyimleyeceğiz. Güneş'in Alphard sabit yıldızı ile kavuşumu önemli kayıplara neden olabilir. Bu kavuşum, liderlerin itibar kaybı yaşamasına ve ölçüsüz davranışlar nedeniyle olumsuz sonuçların doğmasına neden olabilir. Talihsiz durumların tetiklenme ihtimali de oldukça yüksek. Uranüs'ün Algol yıldızı ile kavuşumu ve T kare açı kalınbının tetiklenmesi olumlu sonuçlar doğurmayabilir.

Türkiye açısından değerlendirildiğinde, mecliste ekonomik düzenlemelerle ilgili ciddi tartışmalar ve sorunlu gündemler öne çıkabilir. Para ile ilişkili evlerin tetiklenmesi, halihazırda kötü durumda olan ekonominin daha da kötüleşme ihtimaline işaret ediyor.

Dolunayların sonlanma ve tamamlanma enerjisi getirdiği bilinir. Uranüs ve Retro Merkür'ün bu Dolunay'a eşlik etmesi, ekonomik çöküntülü dönemin yeniden tekrar etme olasılığını artırıyor. Uranüs, iyilik için çalışsa da birçok gezegenin retro konumda olması, doğru ekonomik politikalar geliştirmenin önemini vurguluyor.

Bu Dolunay aynı zamanda bir 'Süper Dolunay' olacak, bu da etkisinin her zamankinden daha güçlü hissedileceği anlamına geliyor. Doğal felaketlere karşı da dikkatli olunması gereken bir dönemdesiniz.