-

Gözden kaçırmayın

Survivor 2024 All Star'ın 108. BölümüSurvivor 2024 All Star'ın 108. Bölümü

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden gelen İnci Taneleri dizisinin 13. bölümü, seyirciyle buluşma heyecanı yaşıyor. Azem Yücedağ karakterinin yıllar süren hapis hayatından sonra özgürlüğüne kavuşmasını ve geçmişle hesaplaşmasını konu alan bu bölümde, Azem'in kaybettiklerini yeniden kazanma mücadelesi anlatılıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan başta olmak üzere, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka gibi yetenekli isimler yer alıyor ve diğer rollerde Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç gibi tanınmış yüzler seyirciyle buluşacak.

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu yazdığı hem de genel sanat yönetmenliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) yapımı olan dizi, derin karakter analizleri ve çarpıcı hikayesiyle ilgi çekmeye devam ediyor.

Dizi, yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, sosyal medya platformlarından da etkin bir şekilde seyirciyle etkileşimini sürdürecek. İnci Taneleri'nin takipçileri, dizinin Instagram, Facebook, Twitter ve TikTok gibi hesapları üzerinden güncel haber ve duyurulara ulaşabilecekler.

Dramatik öğeler ile bezeli bu hikaye, Azem Yücedağ karakterinin geleceğe dair ümitleri ve geçmişin izleri arasında gidip gelen bir anlatıyı seyirciye sunuyor. 2 Mayıs Perşembe günü Kanal D'de ekranlara gelecek bu bölüm, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracağa benziyor.