-

Gözden kaçırmayın

Survivor 2024 All Star'ın 108. BölümüSurvivor 2024 All Star'ın 108. Bölümü

Korkut Kalender'in ölümünün ardından, adeta bir öfke fırtınası esen Korkut, nefretini kusmak için bir hedef ararken karşısına beklenmedik olaylar çıkıyor. Planlarını Dağhan üzerinde yoğunlaştırıyor, ancak Dağhan'ın kendisinden başka planları vardır ve bu da işleri karışık bir hâle getiriyor.

Olaylar zincirinin bir diğer halkası ise Aydan ve Oya'nın Ekber'in evinde yaşadıkları tehlikeli anlar. Önce güvende olduklarını düşünseler de, Ekber'in şüpheleriyle karşı karşıya kalarak büyük bir tehlikenin ortasında bulurlar. Bu sırada Dağhan ise, ailesi ve Aydan'ın güvenliği için yanıt alamadığı çağrılarına kaygılanır ve dostu Gürkan'dan yardım ister.

Kurtarma operasyonunun kalbi ise Müdür, Kurt ve Enver'ın birlikte hareket etmeleri ve Ekber'in engelleriyle mücadele ederken, Dağhan'ın Korkut'un elinde acımasız işkencelere katlanması etrafında dönüyor. Aile içinde ise Davut'un ölümüyle henüz yüzleşmişken bir de Dağhan'ın tehlikede olduğu haberini almak, herkesi derin bir endişeye sürüklüyor. Özellikle Fatma, oğlunun güvende olduğunu bilmek adına Enver’den yardım ister.

Korkut, yanıltıcı Leylâ'nın ihanetiyle yüzleşmeye hazırlanırken, ona zarar vermek konusunda duyduğu tereddütlerle boğuşur. Diğer yandan Dağhan, Korkut'a karşı ölümcül bir kararlılık sergiler. Hikâyenin ana teması, askerlik görevinden dönen Dağhan'ın eskisi gibi sakin ve düzenli hayatını geride bırakarak, sevdikleri ve kardeşinin karanlık dünyaya adım atmasıyla giderek gaddarlaşan bir karaktere dönüşümü etrafında şekilleniyor.

Bu dramatik ve aksiyon dolu dizi, Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Fatih Berk Şahin gibi yetenekli isimlerin başrollerde yer aldığı güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Ay Yapım'ın ürettiği ve Sinan Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Gaddar, sadece dramatik öğeleriyle değil, aynı zamanda sürükleyici aksiyon sahneleriyle de izleyicilerini her hafta perşembe günleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.