-

Gözden kaçırmayın

Survivor 2024 All Star'ın 108. BölümüSurvivor 2024 All Star'ın 108. Bölümü

İstanbul'un prestijli konser salonlarından birinde, eşsiz bir senfonik müzik ziyafeti yaşandı. Venezuela'nın yetenekli müzisyenlerinden oluşan ve uluslararası üne sahip orkestra, sevilen şef Christian Vasquez liderliğinde sahneye çıktı. Programda, Leonard Bernstein'ın Broadway müzikalleri arasında özel bir yere sahip "Batı Yakasının Hikayesi"nden esintiler sunuldu.

Müzikal, orkestral düzenlemesi ile konser salonunun akustiğinde yeni bir hayat buldu ve dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Orkestra, sanatseverlere unutulmaz bir senfonik dans deneyimi yaşattı.

Orkestra, sosyal sorumluluk bilinciyle önemli bir projenin ürünü olarak dikkat çekiyor. "El Sistema", sosyal bir hareket olarak müzik eğitiminin sadece belli bir kesime değil herkese ulaşmasını amaçlayan ve çocukları, gençleri sanatla buluşturan bir programın eseri. Bu programla birçok yetenek keşfedilmiş ve dünya sahnelerinde yerini almış.

Bu muhteşem müzik olayını kaçıran ve gelecek etkinliklerden haberdar olmak isteyen müzikseverler, etkinliklerle ilgili güncel bilgileri ilgili sanat kurumunun internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirler.