-

Gözden kaçırmayın

Jandarma Asayiş Vakfı'nın Yeni İl Temsilciliği TanıtıldıJandarma Asayiş Vakfı'nın Yeni İl Temsilciliği Tanıtıldı

Denizli Valiliği makamında, Ömer Faruk Coşkun önemli konuklarını ağırladı. Ege Ekonomik İşbirliği Vakfı (EGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt liderliğindeki bir heyetin ziyareti, bölgesel işbirliği ve ekonomik gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunma fırsatı sundu.

Vali Coşkun, ziyaret kapsamında, heyeti oluşturan iş dünyası temsilcilerini ve EGEV Yönetim Kurulu Başkanı Küçükkurt'la yürütülebilecek potansiyel projeler ve işbirlikleri hakkında istişarelerde bulundu. Özellikle Denizli ve civar illerin ticaret, sanayi ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak çalışmaların önemine vurgu yapıldı.

Önde gelen iş insanlarından ve bölgenin ekonomik dinamiklerinden biri olan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Emin Yüce de bu görüşmede yer aldı. Vali Coşkun'un misafirlerine gösterdiği ev sahipliği ve bölgesel kalkınma yönünde gerçekleştirilecek diyalogların, her iki tarafın da öncelikleri arasında bulunduğu ve geleceğe yönelik olumlu adımlar atılmasına zemin hazırladığı belirtildi.

Bu verimli toplantının sonunda, Denizli Valisi Sayın Ömer Faruk Coşkun ve ziyaretçi heyetin, bölge ekonomisine katkıda bulunacak çalışmaları destekleme konusunda ortak görüş birliğine vardıkları ifade edildi.