-

Gözden kaçırmayın

Beşiktaş, Corendon Alanyaspor Maçı İçin Hazırlıklarını SürdürüyorBeşiktaş, Corendon Alanyaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı önemli derbi maçı için hazırlıklarına İstanbul'daki Nevzat Demir Tesisleri'nde devam etti. Teknik ekibin gözetiminde bu sabah gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiler.

Antrenman, ısınma hareketleri ve pas egzersizleri ile başladı ve daha sonra dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı. Yoğun geçen çalışmalar ile derbi maçına taktiksel ve fiziksel olarak hazır hale getirilmeye çalışılan futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlendi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 1903 yılında İstanbul'da faaliyete geçmiş olup, 1911 yılında resmi olarak tescil edilen ve Türkiye'de futbolun gelişiminde önemli rol oynayan bir kulüptür. Günümüzde kulübün başkanlığını Hasan Arat yürütmekte olup, futbol branşında elde ettiği başarılarla tanınmaktadır. Bu hafta sonu oynanacak derbi maç, hem taraftarların hem de Türk futbolunun en çok dikkat çeken kapışmalarından biri olacak.