Afyonkarahisar'da Trafik Kazası: Gazeteciler Cemiyeti Başkanının Eşi Hastanede

Gözden kaçırmayın

Çanakkale'de Düzensiz Göçmenleri Taşıyan Lastik Bot KurtarıldıÇanakkale'de Düzensiz Göçmenleri Taşıyan Lastik Bot Kurtarıldı

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Akar'ın eşi Fadime Akar ve bir arkadaşı yaralandı. Kazadan sonra Fadime Akar ve arkadaşının sağlık durumlarına ilişkin bilgiler kamuoyuna aktarıldı.

Olay, şehir merkezinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü Fadime Akar ve yanındaki arkadaşı trafik kazası geçirdi. Durumun hemen ardından olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin hemen ardından hastaneye kaldırıldılar.

Kaza sonrasında Fadime Akar'ın hastaneye götürülerek tedaviye alındığı bilgisi verildi. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından, Fadime Akar'ın durumunun iyiye gittiği belirtildi. Toplumun ve basın camiasının yakından takip ettiği bu olayda, herhangi bir hayati tehlike olmadığına dair bilgiler paylaşıldı.
Akar ailesi ve yakınları, kazayı hafif sıyrıklarla atlattıkları için şükrettiler, ancak trafik kazalarının önlenmesi ve güvenli sürüş konusunda her zaman dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundular. Yaralıların tedavilerinin devam ettiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti ve meslektaşları, İsmail Akar ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.