-

Gözden kaçırmayın

Sağlık Yöneticisi Sağlık Merkezlerini Ziyaret EttiSağlık Yöneticisi Sağlık Merkezlerini Ziyaret Etti

2024 yılında Eskişehir ilinde Ambulans Ücret Tespit Komisyonu'nun toplantısı düzenlendi. Toplantı, 19 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirildi ve Sağlık Hizmetleri-Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ersin IŞILDI'nın başkanlığında Eskişehir Özel Ambulans Servisleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Ticaret Odası temsilcilerinin katılımıyla Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda, Eskişehir ilindeki ambulans hizmetleri ve ücretlendirme konuları ele alındı. Özel ambulans servisleri, kamu kurum ve kuruluşları ile ticaret odası temsilcileri, Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantı, başkanlık tarafından yönlendirildi ve konunun uzmanları tarafından sunumlar yapıldı.

Toplantıda öncelikli olarak, Eskişehir ilindeki ambulans hizmetlerinin kalitesi ve verimliliği değerlendirildi. Ardından, ambulans hizmetlerinin ücretlendirilmesi konusu ele alındı ve mevcut ücret politikalarının gözden geçirilmesi gerektiği belirtildi. Komisyon üyeleri, farklı görüş ve önerilerini paylaştı ve tartıştı.

Sonuç olarak, toplantı sonucunda Eskişehir ilindeki ambulans hizmetlerinin daha etkin ve adil bir şekilde ücretlendirilmesi için çalışmalar yapılmasına karar verildi. Bu çerçevede, Ambulans Ücret Tespit Komisyonu, mevcut ücret politikalarını gözden geçirecek ve gerekli düzenlemeleri yapacak. Ayrıca, tüm paydaşların görüşlerinin alınması ve katkılarının sağlanması için sürekli iletişim ve işbirliği içinde olunacak.

#Eskişehir #AmbulansHizmetleri #ÜcretTespitKomisyonu #SağlıkHizmetleri #AmbulansÜcreti