-

Gözden kaçırmayın

Eskişehir'deki Sağlık Yöneticileri Acil Çağrı Merkezi'ni Ziyaret EttiEskişehir'deki Sağlık Yöneticileri Acil Çağrı Merkezi'ni Ziyaret Etti

Valimiz, toplantıda ilimizde bağımlılıkla mücadele çalışmalarının değerlendirilmesi ve alınması gereken tedbirlerin konuşulacağını belirtti. Toplantıda uyuşturucu, alkol, tütün gibi madde bağımlılıkları ile kumar ve teknoloji bağımlılığı gibi davranışsal bağımlılıkların mücadelesinin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Toplantıda İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve güvenlik birimleri tarafından ilimizde yapılan bağımlılıkla mücadele konusunda sunumlar yapıldı. Bu sunumlar ile bağımlılıkla mücadeledeki mevcut durum, risk haritası, yeni gelişmelerin tespiti, sorunlar ve alınması gereken tedbirler ile yapılması gereken faaliyetler ele alındı.

Toplantıda alınan kararlara göre, uyuşturucuyla mücadelede daha etkili adımların atılması ve sorunların çözümü için yapılacak çalışmalara odaklanılması kararı alındı. Toplantıya Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'un yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Kaymakamlar, kamu kurum müdürleri ve kurul üyeleri katıldı.

#BağımlılıklaMücadele #UyuşturucuMücadelesi #AlkolBağımlılığı #TütünBağımlılığı #KumarBağımlılığı #TeknolojiBağımlılığı #Sağlık #Eğitim