-

Gözden kaçırmayın

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Sonrası Seçilen Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlarımızla Toplantı Gerçekleştirildi31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Sonrası Seçilen Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlarımızla Toplantı Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen asayiş ve güvenlik çalışmaları, 1 Mart ve 14 Nisan tarihleri arasında olmak üzere toplamda iki ay boyunca titizlikle yürütüldü. Emniyet ve jandarma ekiplerinin iş birliği içinde gerçekleştirdiği operasyonlar, toplumun huzuru için önemli sonuçlar elde etti. Bu çalışmalar sayesinde, bayram süresince herhangi bir olumsuz durumun yaşanması önlenerek, güvenli bir ortam sağlanmış oldu. Bu başarılı operasyonlar dolayısıyla, tüm birimler ve ekipler büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalıştıkları için teşekkür edildi.

Basın mensuplarına yapılan bilgilendirme toplantısında, geçmiş bayramlar hatırlatılarak, yapılan başarılı operasyonlar ile birlikte huzurlu bir bayram geçirildiği vurgulandı. Toplumun güvenliği ve asayişi sağlama konusundaki kararlılık ön plana çıkarılarak, bu tarz çalışmaların devamlılığının önemi üzerinde duruldu. Emniyet ve jandarma ekipleri, ilerleyen dönemlerde de bu denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini ve kamu düzeninin korunması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ayrıca, elde edilen başarıların, tüm ilgili tarafların uyumlu çalışması ve topluma duyulan sorumluluk anlayışı sayesinde gerçekleştiği vurgulandı.

#Afyonkarahisar #asayişçalışmaları #güvenlikoperasyonları #emniyet #jandarma #bayramhazırlıkları