-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi, SelfyFest İle Öğrencilere Unutulmaz Bir Gün SunacakAnadolu Üniversitesi, SelfyFest İle Öğrencilere Unutulmaz Bir Gün Sunacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ülkenin farklı üniversitelerinden gelen Eğitim Fakültesi Dekanları ile bir istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, eğitim fakültesi programlarının ve eğitim politikalarının gözden geçirilmesi konusu değerlendirildi.

Bakan Tekin, toplantıda eğitimde kalitenin artırılması ve güncel eğitim ihtiyaçlarına yanıt veren programların geliştirilmesinin önemine vurgu yaptı. Üniversitelerin eğitim fakültelerinin akademik programlarının yeniden gözden geçirilmesi, güncel eğitim yaklaşımları ve pedagojik yaklaşımların da dikkate alınması gerektiğinin altını çizdi.

Toplantıda ayrıca, eğitim fakültelerindeki öğretim elemanlarının niteliği ve yetkinlikleri, staj programları, eğitimde teknoloji kullanımı gibi konular da ele alındı. Bakan Tekin, üniversite eğitiminin kalitesinin artırılması için iş birliği ve koordinasyonun önemine değindi.