MHP Afyonkarahisar belediye başkan adayı Sezer Küçükkurt Gece de Durmuyor: "Zafer İçin Çalışıyoruz!"

Gözden kaçırmayın

Milliyetçi Hareket Partisi Üyesi Avukatın Büyük Dedesi Vefat EttiMilliyetçi Hareket Partisi Üyesi Avukatın Büyük Dedesi Vefat Etti

Afyonkarahisar'da saatler gece yarısını gösterdiğinde, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Seçim Koordinasyon Merkezi'nde hareketlilik devam ediyordu. İl Başkanı Ahmet KAHVECİ ve belediye başkan adayı Sezer KÜÇKURT ve ekibi 01.22 itibariyle sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla, 31 Mart yerel seçim zaferi için gece gündüz demeden çalışmalarını yürüttükleri mesajını verdi. 



Küçükkurt bu paylaşımıyla, seçim çalışmalarını bıraktıkları yönünde söylentileri olanlara da sert bir dille cevap verdi. Paylaşımında "Çekildi çekilecek diyenlere en adi şerefsizdir" diyerek, çalışmalara olan sarsılmaz bağlılığını ve kararlılığını vurguladı.



Gece geç saatlere kadar süren bu çalışmalar, partilerin seçimlere olan ciddiyetini ve azimlerini gözler önüne seriyor. Afyonkarahisar MHP'nin, liderlerinin önderliğinde, seçim yarışında sonuna kadar mücadele edeceği mesajı bu paylaşımla bir kez daha pekiştirilmiş oldu.



Paylaşılan fotoğrafta, ışıkların yanında dökümanlar ve bilgisayarlarla donatılmış Seçim Koordinasyon Merkezi'nin hala aktif olduğu görüldü. Sezer Küçükkurt'un bu hareketi, yerel seçimlerin yaklaştığı bu kritik günlerde, partililer arasında motivasyonu artırmak ve rakiplere karşı güçlü bir duruş sergilemek açısından önem taşıyor.