-

Gözden kaçırmayın

Survivor All Star 2024'ün 111. bölümünde Heyecan Dorukta! Survivor All Star 2024'ün 111. bölümünde Heyecan Dorukta!

Bu hafta, bilim ve sanat dünyasından önemli konukları ağırlayan bir kültür sanat programında, arkeolojinin usta isimlerinden biriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Nif Dağı kazılarının başkanlığını üstlenen Doç. Dr. Müjde Peker, geçmişin sırlarını gün ışığına çıkaran çalışmalarını ve arkeolojinin evrensel değeri üzerine düşüncelerini paylaştı.

Doç. Dr. Peker, Nif Dağı'ndaki arkeolojik kazıların detaylarına ve bölgenin tarihi önemine dair değerli bilgiler verdi. Bilimsel süreçleri ve saha çalışmalarının zorluklarını da dinleyicilerle paylaşarak, arkeolojinin sadece geçmişi anlamakla kalmayıp, aynı zamanda gelecek için de önemli ipuçları barındırdığını vurguladı.

Ayrıca, arkeoloji meraklıları ve kültür-sanat tutkunları için ilham verici bu sohbetin yanı sıra, programın çeşitli platformlarda podcast olarak da dinlenebileceği bilgisi paylaşıldı. Dinleyiciler, programın eski ve yeni bölümlerine popüler podcast platformları ve programın YouTube kanalı üzerinden ulaşabilirken, diğer güncel etkinlik ve haberler için programın sosyal medya hesaplarını takip edebilirler.

Yapılan bilgilendirme ile sanatseverler, programın YouTube kanalına abone olarak gelecek bölümleri kaçırmamak ve etkinlikleri takip etmek için teşvik edildi. Programın ilerleyen günlerde hangi değerli konukları ağırlayacağı ve hangi ilgi çekici konulara yer vereceği merak konusu oldu.