-

Gözden kaçırmayın

New York’un Işıldayan Gece Koşulları: Ralph’s New York Kampanyası TanıtıldıNew York’un Işıldayan Gece Koşulları: Ralph’s New York Kampanyası Tanıtıldı

Amazon, 25 Ekim Cuma tarihinden itibaren dünya genelinde yayınlayacağı yeni orijinal dizisi "龍が如く ~Beyond the Game~" ile izleyicilerle buluşuyor. Türkiye'de "Beyond the Game" olarak bilinen bu dizide başrolü ünlü aktör Ryoma Takeuchi üstleniyor.

"Beyond the Game", Japonya'nın eğlence sektöründeki önemli yetenekleri bir araya getiren bir projedir. Tüm çekimlerinin şık bir dekor ile gerçekleştirildiği dizi, toplamda altı bölümden oluşmaktadır. Ryoma Takeuchi, dizinin ana karakteri olan Yakuza dünyasında mücadele eden Kiryu Kazuma'yı canlandırıyor.

Dizinin başrol oyuncusu Ryoma Takeuchi, projeye dair hislerini ifade ederken, "Bu eser benim hayatımın bir parçası olacak. Gerçekten büyük bir değer taşıyor" şeklinde konuştu. Performansı ve karakterine olan bağlılığı ile dikkat çeken Takeuchi, diziye katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Dizinin çekimleri, birçok farklı mekanın yanı sıra görkemli açık setlerde gerçekleştirilmiştir. İzleyicilerin beğenisine sunulacak olan bu yapım, Japon dramalarının en iyi örneklerinden birini oluşturuyor.