-

Gözden kaçırmayın

2024 MAMA Fans' Choice (Erkek) Ön Oylaması Başladı!2024 MAMA Fans' Choice (Erkek) Ön Oylaması Başladı!

Şarkıcı Shakira, aşk konusundaki düşüncelerini paylaştı. Kendi ailesinden örnek vererek, ebeveynlerinin 50 yıldır süren evliliğini ve birbirlerine olan bağlarını anlattı. "Aşk, birçok engeli aşan bir şey. Annem ve babam, birlikte olmalarının 50. yılına ulaştılar. Annemin babama bakışındaki sevgi, sanki o, dünyadaki tek adammış gibi. Babamın da anneme olan sevgisi eşit derecede derin." ifadelerini kullandı.

Aşkın varlığına dair daha temkinli bir yaklaşım sergileyen Shakira, bunun bazı insanlar için mümkün olduğunu vurguladı. "Aşk, belirli bir grup için mevcut; bu, herkesin giremeyeceği VIP bir alan. Benim için böyle bir şans olmadı, ama iyi dostlarım oldu." dedi.

Bu açıklamalar, Shakira'nın son bir yılındaki duygusal zorluklarıyla ilgili önemli ipuçları taşıyor. Şarkıcının, aşkın hala var olduğuna inanması, ancak bunun herkes için geçerli olmadığını belirtmesi dikkat çekti.

Shakira ile yapılan bu özel röportaj, okuyucularla buluşmak üzere 29 Ekim'de çıkacak olan derginin Kasım sayısında yer alacak.