-

Gözden kaçırmayın

17. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı 202417. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı 2024

Türkiye ekonomisi üzerine önemli bir seminer düzenleniyor. "Orta Vadeli Program Sonrası Ekonomik Görünüm" başlığıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 25 Ekim 2024 tarihinde, 10:00 ile 12:30 saatleri arasında TÜSİAD Ankara Temsilciliği'nde yapılacak.

Seminerin amacı, Koç Üniversitesi ve TÜSİAD işbirliğiyle kurulan Ekonomik Araştırma Forumu (EAF) öncülüğünde düzenleniyor. Etkinlikte, Türkiye ekonomisinin kısa vadede karşılaşacağı zorluklar ve ekonomi politikalarının reel sektöre etkileri üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapılacak.

Seminerin açılış konuşmasını Ömer Mert, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Ekonomi ve Finans Yuvarlak Masa Başkanı gerçekleştirecek.

Panel, "Orta Vadeli Program Sonrası Ekonomik Görünüm" başlığı altında yapılacak. Panel yöneticiliğini Gizem Öztok Altınsaç, TÜSİAD Başekonomisti üstlenecek. Panelde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV)'dan Burcu Aydın, Bilkent Üniversitesi'nden Refet S. Gürkaynak ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nden Fatih Özatay gibi önemli isimler konuşmacı olarak yer alacak.

Etkinlik için kayıt yaptırmak isteyenler, TÜSİAD'ın etkinlik sayfasından başvuruda bulunabilirler.