-

Gözden kaçırmayın

Genç MÜSİAD Genç MÜSİAD "İş Dünyasında Ortaklık Sanatı" Tecrübe Paylaşım Etkinliği Düzenledi

Dünyanın dijitalleşme süreci devam ederken finansal hizmetlerin gelişimi de hız kazanıyor. Bu gelişmeler doğrultusunda finansal teknoloji alanında yeni ürün ve çalışma alanları ortaya çıkmakta. Bunun yanında, bu alanlara yönelik yeni düzenlemelerin gerekliliği de artıyor.

Finansal hizmetler ve dijitalleşme konusunda bilgi sahibi olmak, gerekli hukuki stratejileri öğrenmek isteyenler için "Dijital Finans, Teknoloji ve Hukuk Sertifika Programı" düzenleniyor. Program, katılımcılara ilgili alanlarda temel bilgiler sunmayı ve mesleklerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Program, 8 Kasım 2024 tarihinde başlayacak ve 12 Şubat 2025 tarihinde sona erecek. Bu süre zarfında katılımcılara dijital finans, teknoloji ve hukuk alanlarında derinlemesine bilgi ve deneyim kazandırılması hedefleniyor.

İlgilenenler için kayıt işlemleri ve daha fazla bilgiye ulaşmanız mümkündür. Başvuru için gerekli detaylar, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği'nin resmi web adresinde yer almaktadır: https://eys.tspb.org.tr/basvuru/