-

Gözden kaçırmayın

Formula 1 Singapur'da Başladı: Rolex Resmi SponsorFormula 1 Singapur'da Başladı: Rolex Resmi Sponsor

Chanel, son olarak piyasaya sürdüğü yeni LE LIFT Oil-in-Cream ürünü ile cilt bakımında çığır açmaya devam ediyor. Bitkisel alkali konsantresi ile formüle edilen bu ürün, retinole eşdeğer bir etkiye sahip olduğu vurgulanıyor. Cildi nazikçe etkileyen bu krem aynı zamanda besleyici yağlar içeren Nourishing Glow kompleksi ile zenginleştirilmiş bir formüle sahiptir.

Cilt bakım rutinlerinin ayrılmaz bir parçası haline gelen bu ürün, içerdiği hafif ışık yansıtan inci parçacıkları sayesinde cilde sağlıklı bir ışıltı kazandırıyor. Kullanıcılar arasında yapılan geri bildirimlerde, kırışıklıkların görünümünün düzeldiği ve cildin beslenmiş, pürüzsüz, sıkı ve anında aydınlanmış bir görünüm kazandığı belirtilmektedir.

Chanel, LE LIFT Oil-in-Cream ürününü öne çıkaran özelliklerinden biri de ciltte sağladığı konfor ve ışıltıdır. Ürünün etkileri, yapmış olduğu in vitro testler ve cilt kalınlığındaki artış gibi reenkonstrükte cilt testleri ile değerlendirilmiştir. Ayrıca, kırışıklıkların düzelme etkisi 21 kadının katıldığı enstrümantasyon değerlendirmesi ile ölçülmüştür.

Chanel'in yeni LE LIFT Oil-in-Cream ürünü, cildinize gençlik, sağlık ve ışıltı katmak için şimdi sizinle. Deneyin, farkı görün!