-

Gözden kaçırmayın

Xiaomi, Yeni Akıllı Telefon Modellerini Circle to Search Özelliğiyle TanıtacakXiaomi, Yeni Akıllı Telefon Modellerini Circle to Search Özelliğiyle Tanıtacak

Mücella Salın, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olarak, İngiltere’de bulunan Reading College of Technology’de İngilizce eğitimini tamamladı. 2009 yılında İstanbul Üniversitesi’nde lojistik yüksek lisansı yaptıktan sonra, IRU Academy’nin Karayolu Ulaştırma ve Lojistik İhtisas Programı'ndan da mezun oldu. Salın, 20 yıllık köklü bir uluslararası karayolu taşımacılık ve lojistik deneyimine sahiptir.

Kariyerine Gökbora Ulus Nak'da operasyon bölümünde başlayan Salın, daha sonra Rynart, Kuhne Nagel, DSV ve Cargo Partner gibi dünya çapında tanınan lojistik firmalarında satış ve pazarlama müdürü, müşteri hizmetleri yöneticisi gibi farklı görevlerde bulundu. Son yıllarda uluslararası karayolu direktörlüğü görevini üstlenerek önemli projelere imza attı. Ayrıca, Dış Ticareti Yönetenler Derneği’nin aktif bir üyesidir.

Son olarak, Mücella Salın uluslararası karayolu taşımaları grup başkanı olarak Horoz Lojistik ailesine katıldı. Bu yeni görevinde, tecrübesiyle sektördeki başarılarına devam etmesi bekleniyor.