-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Doç. Dr. Aziz Ahmet Surel ve beraberindeki heyet, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kervan’ı ziyaret etti. Ziyaretin amacı, Türkiye'deki şehir hastanelerinin araştırma merkezlerine dönüşümünü sağlamak ve bu konuda TÜSEB ile iş birliği yapmak olarak belirlendi.

Toplantıda, sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracak projeler üzerinde durulurken, sağlık profesyonellerinin bu projelerin geliştirilmesinde hayati bir rol oynadığı vurgulandı. Günümüzde sağlık araştırmalarının artırılması ve Türkiye’nin bu alanda lider bir konuma getirilmesi hedefleniyor.

Prof. Dr. Ümit Kervan, ziyaretten memnuniyetini ifade ederek, sağlık sektöründeki yenilikçi çözümlerin ve bilimsel araştırmaların hız kazanmasının, Türkiye'yi uluslararası sağlık hizmetleri alanında öne çıkaracak projelere zemin hazırlayacağını ifade etti. Bu adımlar, Türkiye’nin sağlık alanındaki hedeflerini gerçekleştirmesi için önemli bir fırsat sunuyor.