-

Gözden kaçırmayın

Federal Reserve Faiz İndirimleri Gelişen Ekonomilere Canlılık GetirebilirFederal Reserve Faiz İndirimleri Gelişen Ekonomilere Canlılık Getirebilir

Alli müttefik orduların, askerlik hizmetinde cinsel kötüye kullanıma karşı net bir duruş sergilemesi için artık bir zamanın geldiği ifade ediliyor. Bu, askeri hizmetteki sosyal ve kültürel normları sorgulayıp, kadınlar için daha iyi ve güvenli bir geleceğin şekillendirilmesi amacıyla yapılması gerekiyor. Alli müttefik orduların, askerlik hizmetinde cinsel kötüye kullanıma karşı net bir duruş sergilemesi için artık bir zamanın geldiği ifade ediliyor. Bu, askeri hizmetteki sosyal ve kültürel normları sorgulayıp, kadınlar için daha iyi ve güvenli bir geleceğin şekillendirilmesi amacıyla yapılması gerekiyor.

Bu konular üzerine yapılan uluslararası çalışmalar ve NATO’nun kendi araştırmaları üzerine yazılan en son makalede, Profesör Matt Fossey ve Dr. Lottie Herriott, cinsel taciz ve cinsel şiddet konularını ele alıyor. Makale, NATO’nun bu önemli meseledeki duruşunu ve gerekli adımları atma konusundaki kararlılığını vurguluyor.