-

Gözden kaçırmayın

FED Başkanı Jerome Powell'dan Faiz AçıklamasıFED Başkanı Jerome Powell'dan Faiz Açıklaması

Zainee Gafoor, tek ebeveynli bir ailede büyüyen ve göçmen kökenli bir kadın, çocukluğunda spor ve oyun tabanlı programlara erişim sağlayamadı. Ancak şimdi, iki küçük çocuğun annesi ve Nike'ın Kanada genelindeki mağazalarını yöneten bir Yalın Operasyonlar Müdürü olarak, gelecek nesil için sporu genişletme kararlılığı taşıyor. Zainee, tüm çocukların, özellikle de kendi çocuklarının oyun oynama fırsatına sahip olması gerektiğini savunuyor.

Zainee, 13 yıllık Nike deneyimiyle, şirketin ASCEND Ağı'nın liderlik komitesinde de görev alıyor. "Her sporcunun ilham ve yenilik getirmenin misyonumuzu düşündüğümüzde, bu genç ve gelişen atletleri de kapsamalıdır; özellikle de hizmet alamayan genç ve gelişen atletleri," diyor.

Toronto'daki Nike Topluluk Etkisi Fonu (NCIF) Çalışan Hibe Seçim Komitesi'ne katılma fırsatını görünce hemen bu fırsatı değerlendiren Zainee, komite üyelerinin hibe başvurularını nasıl değerlendirecekleri konusunda eğitim aldıklarını belirtiyor. Bu, yerel topluluk kuruluşlarının hangi projelerin finansman alması gerektiğine karar vermelerine yardımcı oluyor.

“Topluluğumuza bireyler olarak ve bir organizasyon olarak gerçek bir etki yaratabileceğimizi bilmek gerçekten ödüllendirici,” diyor Zainee. “Ve NCIF hibe seçim sürecinin bir parçası olmak, farklı yerel kuruluşlar ve onların yaptığı işler hakkında bilgi edinmemi sağladı.”

Öne çıkan kuruluşlardan biri, nihayetinde hibe almaya seçilen Trails Youth Initiatives oldu. "Bu kuruluşun çocukları doğa ile buluşturması ve onlara yürüyüş veya kar yürüyüşü gibi doğa deneyimleri sunması hoşuma gidiyor. Böylece onlara dünyada keşfedilecek çok şey olduğunu gösteriyor," diyor.

Nike’ın toplumsal etki girişimleriyle ilgili son güncellemeleri takip etmek için https://lnkd.in/eFqiD3YV adresini ziyaret edebilirsiniz.