-

Gözden kaçırmayın

Bayat Belediye Başkanı Hemşehrilerine Temenni Mesajı GönderdiBayat Belediye Başkanı Hemşehrilerine Temenni Mesajı Gönderdi

Özel Sandıklı Engelli Bakım Merkezi'nde kalan bireyler, Sandıklı Belediyesi'nin düzenlediği sosyal aktivite kapsamında Hüdai Kaplıcaları'nda keyifli bir gün geçirdi. Güneşli bir günde gerçekleştirilen etkinlik, katılımcılara hem dinlenme hem de sosyal etkileşim fırsatı sundu.

Hüdai Kaplıcaları'nın muhteşem doğal güzelliklerinin eşlik ettiği etkinlik, engelli bireylerin mutlu ve huzurlu anlar yaşamasına olanak sağladı. Yerel belediyenin destekleriyle gerçekleşen etkinlikte, kaplıcaların sağlık ve dinlenme imkanlarından faydalanan bireyler, kendilerine özel düzenlenen aktivitelerle keyif dolu bir gün geçirdi.

Sandıklı Belediyesi, toplumun farklı kesimlerine destek olmayı hedefleyen birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Özel Sandıklı Engelli Bakım Merkezi'ndeki bireylerin Hüdai Kaplıcaları'ndaki etkinlikleri, hem onların sosyal hayata katılımını desteklemekte hem de toplumda farkındalık yaratmaktadır.