-

Gözden kaçırmayın

Uşak'ta Ali Turan tarafından yaptırılacak okulun temeli atıldıUşak'ta Ali Turan tarafından yaptırılacak okulun temeli atıldı

Kaymakamlık Makamında, Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkan Vekili Ali Uluağaç ve Garnizon Komutanı P. Yüzbaşı Fatih Gürol tarafından tebriklerin kabul edilmesiyle başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı gündüz programı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen program ile devam etti. Kutlama Programına Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkan Vekili Ali Uluağaç,Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, Askerlik Şube Başkanı Mehmet Han Bekiroğulları, İlçe Emniyet Müdürü V. Tolga Pazar, İlçe Jandarma Komutanı Fuat Topal, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları,Kurum Amirleri , STK Temsilcileri ve gaziler katıldı.

Resmi tören Dinar İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Dinar Belediye Başkanlığı tarafından çelenklerin Atatürk anıtına bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Askerlik Şube Başkanı Personel Teğmen Mehmet Han Bekiroğulları gerçekleştirdi. Akabinde Dinar İlçe Kaymakamımız Kemal Duru 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili günün anlam be önemine ilişkin konuşmalarını yaptı. Konuşmaların tamamlanmasının ardından İlçe Jandarma Komutanlığından görevli bir personel ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden bir öğrencimiz tarafından şiir okundu ve programın kapanışı gerçekleşti. Programın akabinde son olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ve Türkiye muharip gaziler derneği Dinar Temsilciliği Ziyaret Edildi ve Gündüz programı sona erdi.