-

Gözden kaçırmayın

Üçüncü taraf mağazalar, iPadOS 18 güncellemesini AB kullanıcıları için sunmaya hazırlanıyorÜçüncü taraf mağazalar, iPadOS 18 güncellemesini AB kullanıcıları için sunmaya hazırlanıyor

MediaMarkt, her yıl düzenlediği "Okula Dönüş" kampanyasını bu yıl da sürdürüyor. Kampanya, öğrencilere ve ebeveynlere avantajlı teknolojik ürünler sunmayı hedefliyor. Elektronik sektöründeki geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken MediaMarkt, bu süreçte bilgisayarlar, yazıcılar, kırtasiye malzemeleri ve diğer eğitim araçlarını makul fiyatlarla vatandaşların beğenisine sunuyor.

Kampanya süresince, eğitim dönemi için gerekli olan ürünlere özel indirimler ve cazip fırsatlar sunulması bekleniyor. Okula hazırlık döneminin çocuklar ve aileler için stresli olabileceğini belirten şirket yetkilileri, bu kampanyanın eğitim masraflarını biraz olsun hafifletmeyi amaçladığını ifade etti.

Kampanya detayları ve indirimli ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için MediaMarkt'ın resmi web sitesini ziyaret etmek yeterli. Kampanyanın sonlarına yaklaşırken, fırsatları değerlendirmek için acele edilmesi gerektiği vurgulanıyor.