-

Gözden kaçırmayın

Gözlerinizi yuvalarından fırlatacak 5 şaşırtıcı UFO gözlemiyle tanışın!Gözlerinizi yuvalarından fırlatacak 5 şaşırtıcı UFO gözlemiyle tanışın!

31 Ekim - 2 Kasım 2024 tarihlerinde Seher Dilovan ve Farah Yurdözü, İsviçre ve Fransa'nın Cenevre şehrindeki CERN merkezine yönelik bir tarih ve araştırma turu düzenleyecek. Bu tur, katılımcılara hem bilim hem de tarih açısından önemli bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Geçmiş ile günümüz arasında bir köprü kurmayı hedefleyen tur, katılımcılara geçmişin izlerini günümüz teknolojisi ile deneyimleme fırsatı sunacak.

Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan geziden elde edilen görüntülerle desteklenecek olan tur, katılımcılara CERN merkezinin çalışmalarını yakından tanıma fırsatı sunacak. Ayrıca Seher Dilovan ile gerçekleştirilmiş bir canlı yayın, turun dinamik yapısını ve katılımcılara sunacağı bilgileri tanıtmada oldukça etkili olacak.

Etkinlik, katılımcıların ilgisini çekmek ve tarih ile bilimin büyüleyici dünyasını keşfetmelerini sağlamak amacıyla özenle planlanıyor. Canlı yayın ve tanıtım videoları, etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak isteyen tarih ve kültür meraklıları için önemli bir kaynak niteliği taşıyor. CERN Tarih Araştırma Bilim Kültür