-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'daki doğal güzellikler ve kültürel zenginlikler ekranlardaAfyonkarahisar'daki doğal güzellikler ve kültürel zenginlikler ekranlarda

Eskişehir'de 24-25 Ağustos tarihlerinde ETİ Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali düzenlenecek. 19 farklı ülke ve 32 şehirden yaklaşık 3 bin sporseverin katılması beklenen etkinlik kapsamında, 25 Ağustos Pazar günü 07.30-11.30 saatleri arasında bazı cadde ve sokaklar araç trafiğine kapatılacak.

Yarı maraton güzergahındaki cadde ve sokaklar hakkında detaylı bilgi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde yer almaktadır. Trafiğe kapatılan bölgelerle ilgili olarak belediye ekipleri tarafından araç sahiplerine bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Maraton güzergahında bulunan belediyeye ait müzeler ise 25 Ağustos Pazar günü saat 12.00'de açılacak. Acil sağlık ihtiyaçları için hastanelere ulaşım, belediyenin internet sitesinde belirtilen alternatif güzergahlar veya 112 Acil hizmetleri aracılığıyla sağlanabilir.

OGÜ tramvay hattında maraton süresince herhangi bir durdurma işlemi yapılmayacak ve seferler normal saatlerinde devam edecek. Ancak, güzergah üzerinde otobüs kullanacak yolcular alternatif otobüs güzergahlarına belediyenin internet sitesi üzerinden ulaşabilirler.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tüm spor severleri 24 Ağustos'ta spor şenliğine ve 25 Ağustos'ta yarı maraton heyecanına davet ediyor.