-

Gözden kaçırmayın

ABD Dolarının Uluslararası Rezervlerdeki Payı AzalıyorABD Dolarının Uluslararası Rezervlerdeki Payı Azalıyor

Tekirdağ'da Marmaraereğlisi ilçesinde yer alan yeni Gümrük Müdürlüğü'nün açılış törenine, Ticaret Bakanı Ömer Bolat da katıldı. Bakan Bolat, açılış töreni sırasında mesai arkadaşlarıyla bir araya geldi ve ülke ekonomisinin güçlenmesi için yürütülen çalışmalara dikkat çekti.

Bakan Bolat, yaptığı konuşmada, Ticaret Bakanlığı olarak ülkenin her köşesinde güçlendirmeye yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Kara, deniz, demiryolu ve hava taşımacılığı bölgelerinde modern teknolojilerin kullanılarak gümrük kontrollerinin daha güvenli hale getirileceğini ve kaçakçılıkla etkin bir şekilde mücadele edileceğini vurguladı.

Bakan Bolat, ticaretin kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde sürmesinin amaçları doğrultusunda atılan adımların Türkiye'nin uluslararası ticaretteki gücünü artırma ve ihracat potansiyelini yükseltme açısından büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Marmaraereğlisi ilçesinde açılan yeni gümrük müdürlüğünün açılışını gerçekleştiren Bakan Bolat, bu tesisin ülkeye hayırlı olmasını diledi.