-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Düzenlendi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Düzenlendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, haftalık olağan MYK toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Toplantı sonrasında konuşan Deniz Yücel, güncel siyasi gelişmeleri ve partinin bu konulara ilişkin görüşlerini kamuoyuyla paylaştı. Özellikle ekonomik kriz, eğitim reformları ve dış politika konuları üzerine yoğunlaşan Yücel, halkın yaşadığı sorunlara dikkat çekti ve çözüm önerilerini sundu.

Yücel, ekonomik krizin derinleştiğine vurgu yaparak, "Vatandaşlarımız her gün artan fiyatlar karşısında eziliyor. Hükümetin bu konuda acil önlemler alması gerekiyor" dedi.

Eğitim alanındaki sorunlara değinen Yücel, "Eğitim sistemimizde yapılması gereken köklü reformlar var. Çocuklarımızın geleceği için adil ve erişilebilir eğitim imkânları sağlanmalı" ifadelerini kullandı.

Dış politika hakkında da açıklamalarda bulunan Yücel, "Ülkemizin uluslararası ilişkilerde daha sağduyulu ve yapıcı bir yol izlemesi lazım. Bu konuda yapılan hataların bedelini milletimiz ödememeli" diye konuştu.

Toplantıda ayrıca, partinin önümüzdeki dönemde yürüteceği projeler ve stratejiler hakkında bilgi verildi.