-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Düzenlendi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Düzenlendi

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti’nin kuruluşunun 23. yıldönümünde eleştirilerini dile getirdi. Babacan, AK Parti’nin başlangıçta demokrasi, özgürlük ve adalet amacı güttüğünü, fakat zamanla bu ideallerden uzaklaştığını belirtti.

Ali Babacan, AK Parti'deki umutların kişisel hırslar, yolsuzluklar ve yanlış politikalar nedeniyle azaldığını vurguladı. Bugün gelinen noktada Türkiye'nin uyuşturucu örgütleri, çeteler ve mafyanın hâkim olduğu bir ülkeye dönüştüğünü ifade etti.

Babacan, İçişleri Bakanı'nın sosyal medyada duyurduğu operasyonlara rağmen gözaltına alınanların arka kapıdan serbest bırakıldığını ve ülkenin yargının, hukukun ve ekonomisinin tehlikede olduğunu belirtti. Ayrıca, sokakların güvensiz, yarınların belirsiz olduğu ve vatandaşların geçim derdinde olduğunu ifade etti.

Babacan, AK Parti’nin kuruluş metinlerine emek vermiş, 14 yıl MKYK üyesi olmuş, Türkiye'ye 13 yıl bakan ve başbakan yardımcısı olarak hizmet etme onuruna erişmiş birisi olarak, AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümünü tebrik etti. Ancak, şu anki durumu eleştirerek, "Hayal ettiğimiz bu muydu?" diyerek sözlerini sonlandırdı.