-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'daki doğal güzellikler ve kültürel zenginlikler ekranlardaAfyonkarahisar'daki doğal güzellikler ve kültürel zenginlikler ekranlarda

Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) 23. kuruluş yıldönümünü kutladı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, partinin Türkiye'ye sağladığı katkılar ve yapılan dev yatırımlar vurgulandı. Savunma sanayii, çevre ve şehircilik, sağlık ve teknoloji gibi birçok alanda yapılan çalışmalarla ülkenin ileriye taşındığı belirtildi.

Etkinlikte, AK Parti'nin onyıllardır ülkeye ve demokrasiye zarar veren vesayetçi zihniyeti ortadan kaldırdığı ifade edildi. Ayrıca, terör örgütleri ve devletin kılcal damarlarına sızan yapıların bertaraf edildiği belirtildi.

Bakan Murat Kurum, AK Parti'nin memleket sevdalısı kadroları ve vefakâr teşkilatları ile 23. yılında da ilk günkü aşkla çalışmaya devam ettiği mesajını verdi. Partinin, hayatını bu ülkeye adamış lideriyle ülkenin sorunlarını çözmek için üretmeye ve çalışmaya devam edeceği vurgulandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklaması, AK Parti'nin 23 yıllık sürecinde Türkiye'ye sağladığı katkıları ve gelecekte yapılacak çalışmalarına ışık tuttu. Bu vesileyle, AK Parti'nin nice yıllar Türkiye için çalışacağı mesajı tekrarlandı.