-

Gözden kaçırmayın

Gözlerinizi yuvalarından fırlatacak 5 şaşırtıcı UFO gözlemiyle tanışın!Gözlerinizi yuvalarından fırlatacak 5 şaşırtıcı UFO gözlemiyle tanışın!

Tarih boyunca pek çok kanlı ve dramatik olayın merkezinde yer alan cezaevleri, özellikle Sivil Savaş zamanı korkunç koşullarıyla hafızalara kazındı. Ölüm oranlarının yüksek olduğu bu dönemde, hem Kuzey hem de Güney tarafları, mahkumları yönetme konusunda büyük zorluklar yaşadı. Peki, bu korkutucu dönemde kaç mahkum ölümle burun buruna geldi? Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını, The HISTORY Channel’ın yeni dizisi Prison Chronicles’ta bulabilirsiniz.

Prison Chronicles, dünyanın en ünlü hapishanelerinin kapılarını izleyicilere açarak, her bölümünde belirli bir cezaevinin sıra dışı tarihini, vahşi uygulamalarını, ünlü mahkumlarını, dehşet verici olaylarını ve dahiyane kaçışlarını ele alıyor. 1.000 yıl boyunca çeşitli zaman periyotlarını ve mekanları kapsayan bu seri, tarihi Tower of London’dan, şu anda El Chapo’nun tutulduğu yüksek teknolojili ADX'e kadar pek çok efsanevi kurumu izleyicilere tanıtıyor.

The HISTORY Channel, tarihsel hikaye anlatıcılığında öncü konumuyla bilinen bir yayın ağıdır. Belgesel etkinliklerden kurgu dışı dizilere ve premium gerçeğe dayalı programlamalara kadar geniş bir içeriğe ev sahipliği yapar. Yedi yıl üst üste YouGov BrandIndex tarafından, ABD'nin en çok konuşulan TV ağı seçilen The HISTORY Channel, Beta Research Corporation tarafından da en çok tercih edilen TV ağlarından biri olarak belirlenmiştir.

Tarihin derinliklerine inmek ve daha fazla bilgi almak için The HISTORY Channel’ı ziyaret edin.