-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'daki doğal güzellikler ve kültürel zenginlikler ekranlardaAfyonkarahisar'daki doğal güzellikler ve kültürel zenginlikler ekranlarda

Afyonkarahisar Belediyesi, kadın milli voleybol takımımıza yönelik bir sevgi ve teşekkür mesajı yayımladı. Gönderide, "Sonuç ne olursa olsun, bizim kalbimizde her zaman şampiyonsunuz! Teşekkürler Filenin Sultanları, Teşekkürler Afyonkarahisar," ifadelerine yer verildi.

Filenin Sultanları, uluslararası turnuvalarda elde ettikleri başarılarla halkın büyük sevgisini kazanmış durumda. Afyonkarahisar Belediyesi de bu desteği ifade etmek amacıyla bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Yayınlanan mesaj, sporculara moral ve teşekkür niteliği taşıdı.

Belediyenin bu mesajı, Afyonkarahisar halkının milli takıma olan desteğini ve sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Filenin Sultanları, performanslarıyla ülke genelinde büyük bir hayran kitlesi oluşturdu ve her daim takdir toplamaktadır.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin bu içten mesajı, spora ve sporcuya verilen değeri de gösteriyor. Bu tür destek mesajları, sporcuların moralini yüksek tutmak için oldukça önemlidir.