-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Düzenlendi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Düzenlendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bugün yapılan toplantılar sonucunda önemli kararlar aldı. Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, bu kararları kamuoyuyla paylaştı.

CHP tarafından düzenlenecek olan "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı", 4-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kurultayın sembolik açılışı, 4 Eylül'de Sivas'ta yapılacak.

Kurultayın devamında, 5 Eylül'de Tüzük Komisyonu son toplantısını gerçekleştirecek ve 6 Eylül'de tüzük değişiklikleri yapılacak. CHP'nin iktidar programının temelini atacak olan toplantılar ise 7 ve 8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı siyasetçi ve akademisyenlerin katılımıyla yapılacak olan bu toplantılarda, CHP'nin yeni politika ve stratejileri belirlenecek.

Program değişikliği çalışmalarının ardından, 9 Eylül'de kurultay kapanışı gerçekleştirilecek ve bu sürecin sonunda bir program kurultayı yapılacak. Yaklaşık altı aylık bir süreç öngörülen bu çalışmalarda alınan kararlar, kamuoyunun bilgisine sunulacak.

CHP, İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı ile geleceğe yönelik politikalarını belirleyecek ve güçlü bir iktidar programını oluşturmayı hedefliyor.