-

Gözden kaçırmayın

2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Düzenlendi2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Düzenlendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada, hükümetin İsrail'i koruyan Kürecik Üssü'nü kapatmak, onlarla yapılan ticareti kesmek ve jet yakıtı ile petrol satışını durdurmak yerine, sosyal medya platformlarına kısıtlama getirdiğini belirtti. Ayrıca Anayasa Mahkemesi’nin uyarı kararına müdahale edilmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.



Kılıçdaroğlu, barışın sağlanması için bölgedeki rolün sakinleştirici ve arabulucu olarak benimsenmesi gerektiğini vurgularken, hamasetle bu işlerin yürümeyeceğini belirtti. Kılıçdaroğlu, "Devlet yönetilemiyor, devlet savruluyor, gidişatımız hayra alamet değil" ifadeleriyle hükümeti uyardı.



Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarında vurguladığı ana noktalar; hükümetin dış politika ve iç politikadaki tutumlarına dair eleştiriler ve izlenmesi gereken barışçıl politikaların altını çizmesi oldu. CHP Genel Başkanı, Türkiye'nin daha iyi yönetilmesi gerektiğini ifade ediyor.