-

Gözden kaçırmayın

Hava Kuvvetleri Karargâhı Personeli Kan Bağışında BulunduHava Kuvvetleri Karargâhı Personeli Kan Bağışında Bulundu



Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışında yaşanan olaylar, önemli bir tehdidin varlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Uluslararası bir spor etkinliği olan Olimpiyatların, insanları birleştirmek yerine düşmanlıkla açılması, endişe verici bir durumdur.

Olimpiyatların, insan tabiatını ve değerlerini bozan akımlara alet edilmesi, aile yapısını zedelemesi ve nesillerin güvenliğini tehlikeye atması, büyük bir sorunun işaretidir. Özellikle çocuklarımızın hedef alınması, Olimpiyatların uluslararası etkisi kullanılarak yapılan bir saldırı olarak görülmektedir.

Bu olay, sadece Katolik alemini ve Hristiyan dünyasını değil, tüm insanları rencide ettiği ve infial yarattığı bir gerçektir. Ayrıca, LGBT hareketlerini özgürlük olarak lanse edenlerin başörtülü sporculara tahammül edememesi, özgürlük anlayışlarını sorgulatan bir durumdur. Bu kişilerin sadece İslam'a ve Müslümanlara değil, doğal ve kutsal olan her şeye düşman oldukları ifade edilmektedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris skandalının bu gerçeği bir kez daha ortaya koyduğunu belirtmektedir. Sapkın akımlarla ve küresel güçlerle mücadelelerinin tavizsiz bir şekilde devam edeceğini vurgulamıştır.

Ayrıca, ülkemizdeki siyasi uzantıları ve bazı belediyeler tarafından üstlenilen cinsiyetsizleştirme projelerinin de endişe verici olduğunu belirtmiştir. Paris olayının herkesin gözünü açacağı ve bir uyanış, bir toparlanma vesilesi olacağı inancını dile getirmiştir.

Kaynak