-

Gözden kaçırmayın

AMARA'nın 2025 Bahar Koleksiyonu Moda Tutkunlarını BüyülediAMARA'nın 2025 Bahar Koleksiyonu Moda Tutkunlarını Büyüledi

Bu hafta Temmuz ayını geride bırakıyor ve Ağustos ayına merhaba diyoruz. Ağustos ayı, dünya genelinde önemli olayların yaşanabileceği bir dönem olacak. Gezegenlerin konumlarına baktığımızda, beklenmedik olaylarla karşılaşabileceğimiz bir süreç bizi bekliyor.

Haftaya Ay'ın Boğa burcunda ilerlemesiyle başlıyoruz, bu da maddi konulara ve gelirlerimize odaklanacağımız anlamına geliyor. 29 Temmuz ile 3 Ağustos arasında, Ay'ın deklinasyon derecesinin 23,5 derece üzerine çıkması ("sınır dışı" olarak adlandırılan durum) duygusal tepkilerin yüksek olacağını gösteriyor. Ay, toplumu temsil ettiği için, insanların birçok konuda kolayca tepki verdiği bir dönem yaşayabiliriz.

Salı günü, Güneş merkezli açılardan Venüs'ün Satürn ile karşıt açı yapması, para piyasalarında sıkıntıların yaşanabileceğini ve aradığımızı kolayca bulamayacağımızı işaret ediyor. Aynı zamanda doğal afetler de gündeme gelebilir.

Çarşamba günü, Güneş merkezli haritalarda Merkür ile Neptün arasında dik açı var. Bu durum, yanıltıcı adımların özellikle parasal konularda ve ticari faaliyetlerde dikkat edilmesi gerektiğini gösteriyor. Ayrıca, yağışların ve sellerin meydana gelebileceği bir dönemden geçiyoruz.

2 Ağustos Cuma günü, Venüs'ün Uranüs ile yaptığı dik açı, kadın figürlerinin sıkıntı yaşama olasılığını ortaya koyuyor. Bu dönemde ilişkilerde gerginlikler artabilir, parasal konularda ani kararlar alınabilir, boşanmalar artabilir veya ilişkilerde mücadeleci durumlar yaşanabilir. İlişkilerde bozulma potansiyeli yüksek görünüyor.

Daha detaylı bilgi için Astrolog Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarını içeren yazısına ulaşabilirsiniz. Haber kaynağı: Hande Kazanova'nın resmi internet sitesi.