-

Gözden kaçırmayın

Kayserispor Kulübü Taraftarlara Sosyal Medya Çağrısı YapıyorKayserispor Kulübü Taraftarlara Sosyal Medya Çağrısı Yapıyor

Yeni transfer Can Keleş, Beşiktaş’a transferinin ardından kulübün YouTube kanalında ilk röportajını verdi ve transfer sürecine dair soruları yanıtladı.

"'Buraya geldiğimde beni büyüleyen bir stadyum oldu. Aşırı güzel bir stat. Tabii taraftarlar da beni çok etkiledi. Burada olduğumdan dolayı aşırı mutluyum. İnşallah seyircilere iyi performansımı gösteririm,' dedi Keleş."

"Dedem koyu Beşiktaşlı. Teklif geldiğinde ben de iki kere düşünmedim. Çok mutlu oldum. Dedemi dinledim. Ben de Beşiktaş’ı çok seviyorum. Bu yüzden bu adımı atmak istedim."

"Beşiktaş taraftarı beni çok etkiledi. Taraftarlar çok coşkulu ve benim için en önde gelen şey bu. Başkanımız Hasan Arat’ın projesini dinledim, çok ilgilendim ve hoşuma gitti. Bu iki etkenden dolayı böyle büyük bir camiaya adım atmak istedim."

"Öncelikle Beşiktaş’a geldiğim için çok mutluyum. Elimden geleni vereceğim. İnşallah taraftarlarımızı hep mutlu ederim. Onlar da beni mutlu eder ve güzel bir sezon geçiririz."

Bu röportaj, Beşiktaş'ın yeni transferlerinin taraftarlara tanıtılması ve adaptasyon süreçlerine dair ilk elden bilgi sağlayan önemli bir kaynak olarak dikkat çekiyor.