-

Gözden kaçırmayın

Kayserispor Kulübü Taraftarlara Sosyal Medya Çağrısı YapıyorKayserispor Kulübü Taraftarlara Sosyal Medya Çağrısı Yapıyor

Adana Demirspor Kulübü, yeni sezon kombineleriyle ilgili önemli bir duyuru yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, kombine bilet satışlarının 20 Temmuz'a kadar devam edeceği bildirildi. 21 Temmuz'dan itibaren ise kombine fiyatlarına %25 zam uygulanacağı belirtildi.

Zam sonrası, geçen sezon kombinesi olan taraftarlara sağlanan %25 indirim uygulamasına da son verilecek. Ayrıca, en düşük maç biletinin fiyatı, ilgili tribünün kombine fiyatının maçlık karşılığının %50 fazlası olacak şekilde belirlenecek. Kritik maçlarda ise bu oran %200'e çıkacak. Önemli maçlarda kombineler transfer edilemeyecek, diğer maçlarda ise kombine transfer sayısında herhangi bir sınırlama bulunmayacak.

VIP B Tribünü'nden kombine almak isteyen taraftarların, iletişim bilgilerini belirtilen mail adresine iletmeleri gerektiği de duyuruldu. Bu düzenlemelerle ilgili detaylı bilgiye Adana Demirspor Kulübü'nün resmi iletişim kanallarından ulaşılabilir.