-

Gözden kaçırmayın

Ünlü Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Semaverde Çay Gönül Sohbetleri'nde konuştuÜnlü Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Semaverde Çay Gönül Sohbetleri'nde konuştu

Diplomatik Hizmet Günü’nün kutlanması vesilesiyle, Azerbaycan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ve diplomatik misyonlarının tüm özverili çalışanları tebrik edildi. Bu özel gün dolayısıyla, bakanlık ve misyonlarda görev yapan diplomatik personelin, ülkelerine sağladıkları katkılar ve yürüttükleri fedakâr çalışmaların önemi vurgulandı.

Diplomatik Hizmet Günü Azerbaycan Cumhuriyeti tarafından diplomatik personelin özverili çalışmalarını onurlandırmak amacıyla kutlanıyor. Azerbaycan genelinde gerçekleştirilen kutlamalar diplomatik personelin başarılarını ve görevlerindeki üstün performanslarını takdir etmeyi amaçlıyor.

Kutlamalar sırasında, diplomatlara ve dışişleri çalışanlarına tebrik mesajları iletildi ve başarılarının devamı dilendi. Bu vesileyle, Azerbaycan Cumhuriyeti’nin dış politikasına katkı sunan tüm diplomatik personel, uluslararası arenada ülkenin itibarını artırmak için gösterdikleri çaba ve fedakarlıklar sebebiyle ödüllendirildi.