-

Gözden kaçırmayın

DEİK İletişim Ailesinin Özel Kalem Müdürü Elif, Dünya Evine GirdiDEİK İletişim Ailesinin Özel Kalem Müdürü Elif, Dünya Evine Girdi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) yeni yazılımı ATSONET, dijital dönüşüm yolunda önemli bir adım olarak tanıtıldı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, yazılımın iş süreçlerini nasıl dönüştüreceği hakkında bilgiler verdi.

Yapılan bilgilendirmede, ATSONET yazılımının üyelerin çeşitli hizmetlere online olarak erişim sağlamalarına imkan tanıyacağı ve böylece zaman ve mekandan bağımsız bir işleyişin mümkün kılınacağı aktarıldı. Bu dijital sistemin aynı zamanda işlemlerin hızlanmasına ve verimliliğin artmasına katkı sağlayacağı belirtildi.

Serteser, "ATSONET, üyelerimizin odadan alacakları hizmetlere daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak. Bu yazılım ile birlikte dijital dönüşüm sürecimizi bir adım öteye taşıyoruz ve Afyonkarahisar iş dünyasına daha modern ve güçlü bir destek sunuyoruz" dedi.

ATSO, ATSONET ile birlikte dijitalleşmede önemli bir atılım yapmayı hedefliyor. Bu yazılımın detayları ve getireceği yenilikler, ATSO üyeleri tarafından merakla takip ediliyor. Serteser, yazılımın özellikleri ve işleyişi hakkında detaylı bilgi almak isteyen üyelerin, ATSO’nun resmi internet sitesini ziyaret edebileceklerini belirtti.

ATSONET hakkında daha fazla bilgiye ATSO’nun resmi internet sitesinden ulaşılabilir.