-

Gözden kaçırmayın

DEİK İletişim Ailesinin Özel Kalem Müdürü Elif, Dünya Evine GirdiDEİK İletişim Ailesinin Özel Kalem Müdürü Elif, Dünya Evine Girdi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), iş süreçlerini daha verimli hale getirmek amacıyla dijital dönüşüme yönelik önemli bir adım attı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, bu dönüşümün bir parçası olan yeni yazılımları ATSONET hakkında açıklamalarda bulundu.

Serteser, ATSONET'in ATSO üyelerine daha hızlı ve daha etkili hizmet sunmayı hedefleyen bir platform olarak geliştirildiğini belirtti. Bu yeni yazılımla birlikte, üyeler odanın sunduğu çeşitli hizmetlere online olarak erişebilecek ve işlemlerini dijital ortamda kolayca gerçekleştirebilecek.

ATSO'nun dijital dönüşüm hamlesi, üyelerin zaman ve kaynaklarını daha verimli kullanabilmelerine olanak sağlayarak, iş dünyasında rekabet avantajı kazanmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Başkan Serteser, dijitalleşmenin getirilerinden bahsederken, "ATSO olarak günümüzün hızla değişen teknolojik dünyasına ayak uydurmak zorundayız. ATSONET ile birlikte üyelerimizin ihtiyaçlarına en kısa sürede yanıt verebilmeyi hedefliyoruz" dedi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın dijital dönüşüm hamlesi, kurumun vizyon ve misyonunu günümüz teknolojik gereksinimlerine uyumlu hale getirme hedefinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.