-

Gözden kaçırmayın

Gözlerinizi yuvalarından fırlatacak 5 şaşırtıcı UFO gözlemiyle tanışın!Gözlerinizi yuvalarından fırlatacak 5 şaşırtıcı UFO gözlemiyle tanışın!

Sümer kayıtlarında ileri düzey insan klonlama teknolojisi ve Güneş Sistemi'nde Nibiru olarak adlandırılan ek bir gezegenin varlığından bahsedilmektedir. Bu belgelerde, diğer galaksilerden gelen ziyaretçilerin antik insanlarla ileri bilgilerini paylaştıkları kanıtlanmaktadır.

2016 yılında yayımlanan bir belgeselde Sümer uzmanı Zecharia Sitchin, astronom Robert Harrington ve Prof. Lev A. Mukhin gibi isimler yer almaktadır. Bu uzmanlar, Sümer yazıtlarının Dünya dışı ziyaretçilerle ilgili çarpıcı bilgiler içerdiği görüşünü savunmaktadır.

Sümerler, MÖ 4000'lerde Mezopotamya bölgesinde yaşamış gelişmiş bir medeniyetti. Sümer yazıtlarında bulunan ileri bilimsel bilgiler ve Dünya dışı yaşam olasılıklarına dair kanıtlar bu belgeselde incelenmektedir. Evrenin kökenleri, klonlama teknolojisi ve Nibiru gezegeni gibi konular Sümer kayıtlarında yer almaktadır.

Eğer Sümerler gerçekten Dünya dışı ziyaretçilerden bilgi aldılarsa, bu insanlık tarihinin yeniden yazılmasını gerektirebilir. Bu belgesel, antik geçmişimize ve olası Dünya dışı ziyaretçilere dair daha fazla bilgi edinmek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir yapım olarak öne çıkmaktadır.

Bu belgeselin temel kaynağı UFOTV® lisanslı materyalleridir.