-

Gözden kaçırmayın

Jonathan Simkhai, 2025 Bahar/Yaz Koleksiyonunu TanıttıJonathan Simkhai, 2025 Bahar/Yaz Koleksiyonunu Tanıttı

Ünlü model ve televizyon kişiliği Demet Şener, çocuklarıyla birlikte keyifli ve unutulmaz bir tatilden döndü. Şener, sosyal medya hesabında paylaştığı gönderide, çocuklarının büyüyüp kendisiyle aynı ortak zevkleri paylaşabileceği yaşa gelmelerinin hayalini kurduğunu belirterek, bu hayalin gerçekleşmiş olmasının kendisini nasıl mutlu ettiğini dile getirdi.

Demet Şener, çocuklarıyla birlikte yaptığı bu tatilde birçok güzel anı biriktirdiğini ifade etti. Paylaşımlarından anlaşıldığı üzere, tatil boyunca kendilerine gösterilen özen ve ilgi sayesinde keyifli vakit geçiren aile, bu anıları uzun süre hatırlayacak.

Tatilin son günlerini İstanbul'a dönme hazırlıklarıyla geçiren Şener, oğlunun spor kariyerine de değindi. Oğlu Ömer'in milli takım kampına katılmak üzere yakın bir tarihte İstanbul'dan ayrılacağını ve Ağustos sonuna kadar kamp ve maçlarla meşgul olacağını belirtti.

Bu özel tatil hikayesini paylaşan Şener, tatil boyunca kendileriyle ilgilenen ekibe de teşekkürlerini sundu ve güzel anılar biriktirdiklerini belirtti.