-

Gözden kaçırmayın

Kayserispor Kulübü Taraftarlara Sosyal Medya Çağrısı YapıyorKayserispor Kulübü Taraftarlara Sosyal Medya Çağrısı Yapıyor

Adana Demirspor, kadın taraftarlarını tribünlere çekmek amacıyla özel bir kampanya başlattı. Kulübün Başkanı Murat Sancak, bu inisiyatifi kişisel olarak destekleyerek 1500 adet kombine bilet hediye edeceklerini duyurdu.

Adana Demirspor Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre, kampanyadan yararlanmak isteyen kadın taraftarların, talep@adanademirspor.org.tr adresine ad, soyad ve TC kimlik numaralarını iletmeleri gerekiyor. Ayrıca, başvuruda bulunan kadın taraftarların güncel Adana Demirspor Passolig kartına sahip olmaları şart koşuluyor. İlk 1500 başvurunun sahiplerine ise Güney Kale Arkası Alt tribününden kombine bilet hediye edilecek.

Bu kampanya ile amaç, kadın taraftarların tribün kültürüne daha fazla katılım göstermelerini sağlamak. Kulüp yetkilileri, bu tür girişimlerin kadınların maçlara ilgisini artıracağını ve tribün atmosferini olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyor.

Haberin kaynağı: Adana Demirspor Kulübü