-

Gözden kaçırmayın

Kayserispor Kulübü Taraftarlara Sosyal Medya Çağrısı YapıyorKayserispor Kulübü Taraftarlara Sosyal Medya Çağrısı Yapıyor

Galatasaray Spor Kulübü, bayrak kampanyasına tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında taraftarlar, Galatasaray bayraklarını gururla asıyor.

Son dönemde, Almanya'nın Hamburg kentinde, İstanbul'un Eminönü bölgesinde, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde ve Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Galatasaray bayrakları dalgalandı. Kulübün sosyal medya hesapları üzerinden başlattığı #AsBayraklarıAs kampanyası, taraftarları bayraklarını asmaya ve fotoğraflarını paylaşmaya davet ediyor.

Kampanyaya katılmak isteyen taraftarların, Galatasaray bayrağını asıp fotoğraflarını çekerek #AsBayraklarıAs etiketi ve konum bildirimi ile paylaşmaları yeterli. Kulüp yetkilileri, paylaşılan fotoğrafları sosyal medya platformlarında yayınlamayı sürdüreceklerini belirtti.

Bu kampanya ile Galatasaray, taraftarları arasındaki birlik ve dayanışma duygusunu pekiştirmeyi hedefliyor. Başarıları ile ünlü Sarı-Kırmızılı kulüp, dünyanın dört bir yanındaki taraftarlarının desteğini görünür kılmayı amaçlıyor.