-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Temsili KatılımAfyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Temsili Katılım

Avustralya'nın Milli Günü coşkusuna Türkiye'den de kutlamalar eklendi. Türkiye Cumhuriyeti'nin Kanberra Büyükelçiliği ve Sidney Başkonsolosluğu'ndan yapılan ortak açıklamada, Avustralya Milli Günü'nün sevinci paylaşılarak iki ülke arasındaki dostane ilişkilerin altı çizildi. Sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanan "Avustralya Milli Günü Kutlu Olsun!" mesajında, Türkiye'den Avustralya'ya iyi dilekler iletildi.

T.C. Kanberra Büyükelçiliği ve T.C. Sidney Başkonsolosluğu tarafından Prof. Dr. Vedat Işıkhan imzasıyla gönderilen iyi niyet temennileri, Türkiye'nin Avustralya'yla olan uzun yıllara dayanan dostluk ve iş birliğinin sürdürülmesine olan bağlılığını gösterdi.

Bu özel günde Avustralya'da yaşayan Türk vatandaşları da, Avustralya toplumu ile birlikte dayanışma içinde kutlama yapmanın mutluluğunu yaşadı. İki ülke arasında köklü tarihi bağların ve ortak değerlerin bulunduğu bu vesileyle, iki toplumun karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde geleceğe yönelik umutlarını pekiştirdiği ifade edildi.

#AvustralyaMilliGünü #TurkiyeAvustralyaDostlugu #DostlukVeIsbirligi