-

Gözden kaçırmayın

Türk Silahlı Kuvvetleri Armoni Mızıkası Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde Konser VerecekTürk Silahlı Kuvvetleri Armoni Mızıkası Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde Konser Verecek

Dil eğitimi alanında faaliyet gösteren yerli ve yabancı kurumlar, Millî Eğitim Bakanlığının ilgili birimleri, akademisyenler ve öğretmenler, konferans kapsamında iyi uygulama örneklerini sunacaklar. Türkçe ve dil eğitimi konferansı, öğretmenlerin daha etkin bir şekilde öğretim yapabilmelerini, değerlendirme yapabilmelerini ve öğrencilerle daha etkili bir iletişim kurabilmelerini sağlamaya yönelik yöntemlerin paylaşılmasını sağlayacak. Bu sayede dil öğrenim süreci zenginleştirilecek ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından desteklenen ve Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yürütülen Yabancı Dil Eğitiminin Geliştirilmesi (YADEG) Projesi kapsamında çağa uygun, teknolojik gelişmelerden yararlanan, yenilikçi fikirler üreten öğretmen ve akademisyenlerin çalışmaları duyurulacak, iyi örnekler yaygınlaştırılacak.

"Turkish and Inclusive Practices Conference" 22-24 May 2024 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek. Konferansta, yenilikçi ve keşfedici iyi uygulamalarla ilgili sunumlar yer alacak. Bildirilerin ve poster sunumların özet kitabı ve konferans sonrasında bildiriler kitabı yayımlanacaktır. Dil eğitiminde iyi uygulama, dil öğrenimi, öğretimi ve değerlendirme süreçlerinde karşılaşılan sorunlara çözüm sunan, bu çözümler sonrasında ölçülebilir bir değişim yaratan, bilimsel ve etik değerlere uygun çalışmalardır. Konferansla ilgili başvuru kılavuzu ve diğer bilgilere [buradan](link) ulaşabilirsiniz.

#Dilegitimi #Eğitim #Konferans #İyiuygulamalar